Problem med anmälan till årsmötesutställningen

Det har kommit till vår kännedom att det varit problem med vissa anmälningar till årsmötesutställningen. Vissa har inte fått bekräftelsemejl och någon anmälan har inte nått utställningskommittén. Det SKA komma ett bekräftelse mejl efter att anmälan skickats, men som med allt annat kan saker och ting strula i datorernas värld utan att man vet varför. Men anmälningarna når utställningskommittén ändå för alla anmälningar som har kommit in finns lagrade i servern på hemsidan, så även om utställningskommittén inte har fått den på mejl så finns den på servern på hemsidan och ska sen dubbelkollas mot de anmälningar som utställningskommittén fått när anmälningstiden gått ut.

Ni som inte har fått bekräftelsemejl, och gärna vill ha era anmälningar bekräftade är välkomna att mejla mig på webmaster@rottweilerklubben.se
//Webmaster

Uppstart av Gävleborgs LO

Årsmöte Gävleborgs LO söndag 14 februari Bollnäs BK kl. 17:00

Vi är några som håller på att återskapa Gävleborgs LO. Ambitionen är att få ihop en fungerande styrelse och att anordna olika träningsaktiviteter, så som vi hade det tidigare.

Alla är varmt välkomna på detta möte Vi tror att vi tillsammans kan få till något väldigt bra, då det finns så mycket kunnande ”där ute”. Samt att det finns många som också behöver råd och hjälp av andra som har lång erfarenhet av vår underbara ras Rottweiler.
Hjärtligt välkomna till Bollnäs.

MvH Mats-Olov Söderman