RASMONTER PÅ STHLM HUNDMÄSSA – VI BEHÖVER FLER FRIVILLIGA!

Vi söker fortfarande efter personer och hundar som kan vara med och bemanna vår rasmonter under Sthlm Hundmässa, både lördag och söndag.

Helgen den 13-14 december arrangeras den stora utställningshelgen Sthlm Hundmässa på Älvsjömässan i Stockholm. Förutom utställningar, tävlingar och en massa uppträdanden så finns det även i år ett rastorg, där rasklubbarna har möjlighet att presentera sig. Svenska Rottweilerklubben har även i år en monter för att presentera vår ras och vår verksamhet.

Nu söker vi personer som kan vara med och bemanna vår rasmonter under helgen. Vi letar efter dig som har erfarenhet av rottweiler och god insyn i vår förenings verksamheter. Självklart är du social och tycker om att prata med nya människor. Du ska kunna informera eventuella valpköpare och andra intresserade om rasen och dess egenskaper samt de olika aktiviteter som Svenska Rottweilerklubben och Svenska Brukshundklubben arrangerar.

Dagarna är indelade i olika pass om tre timmar var, varje pass bemannas av minst två personer. Det kommer även att finnas hundar i montern.

För dig som bemannar montern bjuder vi på inträde den aktuella dagen samt fika i montern.

Tycker du att det här låter som ett uppdrag för dig? Fyll i en intresseanmälan via länken nedan så återkommer vi till dig. Du kan även läsa mer om Sthlm Hundmässa på http://skk.se/sv/utstallning/stockholm-hundmassa/

Varmt välkommen med din intresseanmälan här!