Södra lägret

Vad vi har att erbjuda på rottweilerlägret i Kosta 17/7-24/7 2021:
Vi tränar och umgås med härliga hundmänniskor, alla som tränar med hund ska vara medlemmar i rottweilerklubben, övriga familjemedlemmar som är med behöver inte vara medlemmar, däremot vill vi ha namn och personnummer på alla som är med på lägret. Alla som är med betalar en lägeravgift, denna är till hyran.

Spår – Grupperna är indelade med 5-8 ekipage inklusive en gruppledare, gruppledaren fungerar inte som instruktör utan som en länk mellan lägerkommittén och deltagaren. Man lägger upp hur dagarna ska se ut i gruppen, men vanligast är att man spårar på förmiddagarna.

Sök – Grupperna är indelade med 5-8 ekipage inklusive en gruppledare, gruppledaren fungerar inte som instruktör utan som en länk mellan lägerkommittén och deltagaren. Man lägger upp hur dagarna ska se ut i gruppen, men vanligast är att man kör sök på förmiddagarna

Patrull – Grupperna är indelade med 5-8 ekipage inklusive en gruppledare, gruppledaren fungerar inte som instruktör utan som en länk mellan lägerkommittén och deltagaren. Man lägger upp hur dagarna ska se ut i gruppen.

-Kurser-

Patrull tävling – Instruktörer Malin Åsander Och Anette Gustavsson
En kurs för dig som är nyfiken på bruksgrenen patrull alt tjänstehund patrull. Vi jobbar med både praktik och teori under fyra intensiva dagar i skogen. Inga förkunskaper krävs men din hund bör ha bytt tänder. Eftersom vi individanpassar träningen är alla välkomna, även du som behöver friska upp minnet på dig och din hund inför höstens tävlingar/övningar. Kursdagar Sön-ons Instruktörer Anette Gustavsson & Malin Åsander.

Spår/brukslydnad – instruktörer Patrik Ohlsson och Titti Sjögren
Halva tiden blir det spår och halva lydnad.

Lydnad för instruktör – Madde Daleo
Man tränar lydnad med instruktör söndag –tisdag, resten av veckan ägnas åt spår utan instruktör.

Spelicalsök/Rallylydnad – Instruktörer är Stellan Carlsson och Karin Morander
Denna grupp tränar specialsök halva dagen och rallylydnad halva dagen
Inga förkunskaper krävs, allt sker efter den nivån man står på

Om kvällarna erbjuder vi lite olika aktiviteter, som femkamp, föreläsning och fiskdamm.
Markan är öppen varje kväll där vi umgås och pratar hund m m och utbyter erfarenheter och tankar om hundträning. Vi har även en BBQ afton med god mat och underhållning.

Anmälan södra lägret | Svenska Rottweilerklubben
(Öppnar 15/5 kl 12:00)