Är du vår nya webmaster?


Klubben söker dig, medlem, som vill vara webmaster för Svenska Rottweilerklubben.

Efter flera år med ansvar för klubbens hemsida önskar vår nuvarande webmaster Therese att lämna över till en ny förmåga. Klubben står även inför att uppdatera hemsidan i samband med Brukshundklubbens satsning på en gemensam klubbweb för organisationen. Därför söker vi nu en kreativ och initiativrik person som tycker det är roligt att arbeta med bilder och text.

Vår nuvarande hemsida är skapad i WordPress, det är därför en fördel om du har grundläggande kunskaper i att arbeta med WP eller liknande CMS.

Hör av dig till vår sekreterare Anna på sekr(a)rottweilerklubben.se för mer information eller för att anmäla ditt intresse för uppdraget.

Ny klubbshop och uppdaterad logotyp

Vi är så glada att återigen kunna erbjuda fina profilprodukter för Svenska Rottweilerklubben. Läs mer om klubbshopen här.

Som du kanske ser har även rasklubbens logga fått en uppdaterad design. Den nya logotypen följer Svenska Brukshundklubbens grafiska profil och logotyp, som kongressen godkände redan 2017. Sedan dess har den nya loggan succesivt införts hos lokalklubbar och rasklubbar inom organisationen. Och nu är det alltså vår tur!

För att fira lanseringen av vår klubbshop och uppdaterade logga så kommer vi att lotta ut inte mindre är TVÅ praktiska TÄVLINGSBÖCKER och TVÅ snygga EMALJMUGGAR från vår nya klubbshop till fyra tursamma personer! För att ha chans att kamma hem en av dessa fina priser, gå till vår sida på Facebook.

Uppfödarpremieringar 2020

Vi säger GRATTIS till våra uppfödare som under 2020 samlat poäng till följande premieringar:

Guld
Vargstubacken 266 poäng

Silver
Kämparglöds 173 poäng

Brons
Yanx’s 137 poäng
Team Extreme 133 poäng
Björkelunds 124 poäng
Andros 113 poäng
Türingen’s 111 poäng
Chosen Angels 90 poäng
Chiltanas 80 poäng
Stora Djupedals 71 poäng
Jinx 61 poäng

Premieringen uppnår man genom att samla poäng med hjälp av sina valpköpares resultat. Poäng ges för olika gäller tävlingar, utställningar, MH och MT, röntgen med mera. På grund av covid-19 har det funnits begränsade möjligheter att samla poäng under 2020 – desto mer glädjande att så många uppfödare ändå har lyckats uppnå dessa premieringar!