Valpköparvärvning

Valpköparvärvningen är ett ypperligt tillfälle för Er uppfödare att värva nya medlemmar till Svenska Rottweilerklubben och samtidigt se till att Era valpköpare kommer med i SBK-organisationen på ett smidigt sätt.


Svenska Rottweilerklubben bjuder på sin del av medlemsavgiften under det första året, så att Ni uppfödare bara behöver betala de 310 kr/medlem som är grundavgiften till SBK.

Detta erbjudande gäller för ett ordinarie medlemskap. Är valpköparen sedan tidigare medlem i SBK, så behöver du som uppfödare bara anmäla den som en värvad valpköpare ihop med övriga. Vi bjuder på de 255 kr det kostar för ett delmedlemskap hos oss, under det första året. Kom bara ihåg att skriva upp det medlemsnummer valpköparen har i SBK. Det viktiga är sedan; att samtliga valpköpare måste anmälas, och avgiften betalas, av Dig som uppfödare!

De uppfödare som värvar sina valpköpare kommer att publiceras i tidningen med kennelnamn, namn samt hur många medlemmar som värvats.

Hur gör man då?
Avgiften sätts in på vårat plusgirokonto: 71 61 43-3. Där är det viktigt att Ni skriver vad betalningen gäller. Sedan så måste medlemshanteraren få in alla de uppgifter som behövs för att registrera en ny medlem så som; namn, fullständig postadress samt personnummer. Och även en notering om valpköparen redan är SBK medlem. Uppgifterna skickar du till Medlemshanteringen

År nr 2 kommer valpköparen att få stå för hela kostnaden själv, och medlemskapet arrangeras så av SBK centralt.

Hoppas att Ni tar vara på denna möjlighet och ger Era valpköpare en ”inkörsport” till Svenska Rottweilerklubben och SBK.

– rasklubben för rottweiler