Kallelse till årsmöte 2022

Medlemmar i Svenska Rottweilerklubben hälsas varmt välkomna till 2022 års årsmöte.

Datum: 5 mars 2022
Plats: Medborgarhuset på Fjälkestads Ridklubb, Fjälkestadsvägen 414 i Kristianstad
Tid: Från kl. 10.00

Vid årsmötet presenterar styrelsen föreningens verksamhetsberättelse och ekonomiska resultat för 2021. Det ska också beslutas om mål, verksamhetsplan, budget och styrelse för kommande verksamhetsår.
I samband med årsmötet bjuder vi på lättare lunch och fika. OBS! Föranmälan krävs, läs mer om detta längre ned i kallelsen!

Denna dag delas även vandringspriser, pokaler, plaketter och andra utmärkelser för 2021 ut till våra många aktiva medlemmar och deras duktiga hundar.

Förslag till dagordning samt årsmöteshandlingar kommer som vanligt att publiceras på rasklubbens hemsida senast 14 dagar före mötet.

OBS! Viktig information gällande föranmälan!
Med anledning av möjliga covid-restriktioner som kan vara gällande vid tiden för årsmötet, ber vi i år om att du föranmäler ditt deltagande. Om vi blir fler än förväntat, eller det tätt inpå årsmötet införs krav eller restriktioner för hur många man får samlas, är det viktigt för oss att veta hur många som kommer till årsmötet. I din föranmälan anger du också om du önskar lunch och fika i samband med mötet. Senast den 12 februari 2022 vill vi ha din anmälan. Du föranmäler till årsmötet via denna länk.


Vi vill även informera om att adressen för årsmötet kan ändras med kort varsel om det blir nödvändigt att byta lokal med hänsyn till deltagarantalet. Det kommer dock fortsatt att vara inom Kristianstad.
Har du frågor är du välkommen att kontakta styrelsens ordförande Helén Randström på ordf@rottweilerklubben.se

Varmt välkommen till årsmötet önskar
Styrelsen för Svenska Rottweilerklubben